Zomeravondcompetitie

*De KNLTB heeft bekendgemaakt dat vanwege de verlengde maatregelen m.b.t. Corona de Zomeravondcompetitie 2020 vervalt.*

De inschrijving voor de zomeravondcompetitie 2020 sloot op 23 februari 2020. Daarna heeft de TC uit de inschrijvingen teams samengesteld en bij de KNLTB aangemeld. Hieronder de teamindeling. Als de wedstrijdindeling bekend is, wordt de teamnaam een link naar de uitslagen en standen op de KNLTB website.

 

Hieronder nog info over de competitie van vorig jaar.

In de teamindeling 2019 hieronder zijn de aanvoerders in rood en onderstreept. De teamnaam is een link naar de pagina met uitslagen, standen en het programma van de KNLTB-website.

G1    
Bruins Hanneke
Hoffmeister Ellen
Smaal Corin
Berenbroek Riel
Hooijdonk Frank van
Smits Jeroen
G2
Brouwer Marlous
Brummelhuis Yvon ten
Uhlenbeck Paulien
Maters Rob
Rooij Leopold de
Workum Rick van

De inschrijving voor de zomeravondcompetitie 2019 sloot op zondag 4 maart 2019. Daarna heeft de TC teams samengesteld en bij de KNLTB opgegeven. Aanmelden ging zoals altijd individueel via toernooi.nl, door te klikken op de link, of te zoeken naar een toernooi met de naam “Avanti”.

Elk jaar rond half mei start de woensdagse zomeravondcompetitie, waarin gemengde teams en herenteams van zes spelers, in vier dubbelpartijen per speelavond tot eind juni uitkomen tegen clubs in de omgeving.

Tijdens de competitie wordt de bardienst (voornamelijk) door competitiespelers verzorgd, daarom wordt van competitiespelers verwacht dat ze minstens eenmaal bardienst draaien. Van elk seniorenteam wordt een competitiebijdrage gevraagd.

Op alle  competitie-avonden is 1 baan vrij voor recreanten.

Omdat competitiespelers bardienst doen tijdens de competitie, moeten ook zij hun certificaat halen op www.nocnsf.nl/iva ,
zodat zij bv. geen alcohol schenken aan een “lok-ambtenaar” zonder om een identiteitsbewijs te vragen, als die ambtenaar
eruit ziet alsof die nog geen 25 jaar is. Anders kan dat namelijk tot hoge boetes voor Avanti leiden! Vul bij bardienstverantwoordelijke in: secretariaat@avanti55.nl

Hieronder informatie over 2018.

Hieronder de teamindeling 2018 met aanvoerders in rood en onderstreept. De teamnaam is een link naar de pagina met uitslagen, standen en het programma van de KNLTB-website.

GD1 3e klasse  
Busink Marielle
Hoffmeister Ellen
Smaal Corin
Berenbroek Riel
Hooijdonk Frank van
Smits Jeroen
   
GD2 4e klasse
Bellers Esther
Brummelhuis Yvon ten
Heijnen Nuela
Halen Geert van
Leeuw Joop de
Spierts Patrick
     
GD3 4e klasse  
Kienhorst Cécile
Salomons Nel
Wit Patricia de
Baris Maarten
Bruijn Niek de
Kolk Joost
HD1 4e klasse
Albers Eugene
Buitinck Luc
Buining Noël
Derckx Han
Felix Ivo
Wielen Paul vd
RESERVE
Klomp  Nelleke
Schreurs Nellie
Schaap Willy
Bouwes Ernst
Baak Willy
Nie Martijn  van