Zomeravondcompetitie

Avanti heeft geen team ingeschreven voor de Zomeravondcompetitie 2021. De inschrijving stond alleen open voor degenen die niet deelnemen aan de Voorjaarscompetitie.

In 2020 is de Zomeravondcompetitie  komen te vervallen vanwege de verlengde maatregelen m.b.t. Corona.

Hieronder nog info over de competitie van 2019.

In de teamindeling 2019 hieronder zijn de aanvoerders in rood en onderstreept. De teamnaam is een link naar de pagina met uitslagen, standen en het programma van de KNLTB-website.

G1    
Bruins Hanneke
Hoffmeister Ellen
Smaal Corin
Berenbroek Riel
Hooijdonk Frank van
Smits Jeroen
G2
Brouwer Marlous
Brummelhuis Yvon ten
Uhlenbeck Paulien
Maters Rob
Rooij Leopold de
Workum Rick van

De inschrijving voor de zomeravondcompetitie 2019 sloot op zondag 4 maart 2019. Daarna heeft de TC teams samengesteld en bij de KNLTB opgegeven. Aanmelden ging zoals altijd individueel via toernooi.nl, door te klikken op de link, of te zoeken naar een toernooi met de naam “Avanti”.

Elk jaar rond half mei start de woensdagse zomeravondcompetitie, waarin gemengde teams en herenteams van zes spelers, in vier dubbelpartijen per speelavond tot eind juni uitkomen tegen clubs in de omgeving.

Tijdens de competitie wordt de bardienst (voornamelijk) door competitiespelers verzorgd, daarom wordt van competitiespelers verwacht dat ze minstens eenmaal bardienst draaien. Van elk seniorenteam wordt een competitiebijdrage gevraagd.

Op alle  competitie-avonden is 1 baan vrij voor recreanten.

Omdat competitiespelers bardienst doen tijdens de competitie, moeten ook zij hun certificaat halen op www.nocnsf.nl/iva ,
zodat zij bv. geen alcohol schenken aan een “lok-ambtenaar” zonder om een identiteitsbewijs te vragen, als die ambtenaar
eruit ziet alsof die nog geen 25 jaar is. Anders kan dat namelijk tot hoge boetes voor Avanti leiden! Vul bij bardienstverantwoordelijke in: secretariaat@avanti55.nl