Alle toernooien

Openingstoernooi
Het seizoen start ieder jaar begin april met het openingstoernooi. Iedereen kan zich individueel inschrijven. De labelavondcommissie deelt vooraf een schema in van dubbel- en mixpartijen, waarmee de deelnemers gemiddeld drie tot vier wedstrijdjes spelen van een 30 tot 40 minuten. Indeling naar sterkte met steeds wisselende partners.

Clubkampioenschappen
In juni organiseert de clubkampioenschappencommissie in twee weken het toernooi om de titels binnen Avanti ’55. Inschrijven tot een week voor aanvang.

Open Avanti-Insiders Toernooi
Tijdens de Vierdaagseweek organiseert de Open Toernooi Commissie (OTC) jaarlijks het Open Toernooi. Sinds 2016 samen de onze buren The Insiders: het Open Avanti-Insiders Toernooi. Leden en niet-leden kunnen inschrijven.

Nieuwelingen toernooi
Onregelmatig wordt een dubbeltoernooi georganiseerd voor alle leden die pas relatief kort lid zijn. Eenzelfde opzet als het openingstoernooi, waarmee het een makkelijke manier is om snel speelmaatjes binnen de club te vinden.

Absolute beginnerstoernooi
Onregelmatig wordt een dubbeltoernooi georganiseerd voor alle leden die nog vrijwel geen wedstrijervaring hebben. Dit wordt georfganiseerd door de trainers.

Invitatietoernooi
Begin september, op een vrijdagavond en zaterdag, vormen leden van Avanti ’55 een (al dan niet gemengd) dubbel met een invité (niet-lid) voor een gezelligheidstoernooi dat bol staat van optredens, culinaire hoogstandjes en verrassingen. De prijsuitreiking tijdens het slotfeest op zaterdagavond mag niemand missen. Inschrijven gedurende de zomer

Herfsttoernooi
Vergelijkbare opzet met het Openingstoernooi, maar nu markeert het de vroegere afsluiting van het gravelseizoen, pakweg eind oktober. Maar de banen blijven bij Avanti open zolang het kan!