Tenniskamp Jeugd 22-29 aug

Beste jeugdleden en ouders,

Jos Lindner, jeugdtrainer op de vrijdag bij Avanti, organiseert ook dit jaar weer een tenniskamp. Erg gezellig en met diverse tennisactiviteiten. Hieronder meer informatie en het inschrijfformulier. Aanmelding kan door het inschrijfformulier in te vullen (tekst kopiëren en plakken in een mail) en retour te mailen naar Jos.

Algemeen

De gezellige groep deelnemers staat onder leiding van Jos Lindner. Ook vanuit Hulst is er uitgebreide begeleiding zodat het toernooi en het verblijf op de club in goede banen word geleid. Belangrijk om te weten is dat je alle vragen die je hebt kan stellen bij Jos Lindner en dat de begeleidende trainers uitgebreide ervaring hebben met tenniskampen. Contact: Jos Lindner: 06-50642716 / joslindner@live.nl

TC Hulster Ambacht in Hulst is de toplocatie waar voor het 3de jaar op rij welkom zijn. Hier kunnen wij er met zijn allen een superleuk kamp van maken! Ga je ook mee? Schrijf je snel in door het inschrijfformulier in te vullen en te
mailen naar: joslindner@live.nl onder vermelding van: inschrijving First Class Tennis kamp 2015

Wat is het programma?
Natuurlijk heel veel tennis. Je doet mee in het open toernooi in de enkels en dubbels/mixen. Het niveau is aanzienlijk voor een open toernooi, omdat er erg veel deelnemers zijn. Hiermee is elke recreatieve en prestatieve speler verzekert van een aantal leuke wedstrijden! Om de dag krijg je training in de ochtend en je kan in de
avonden ook nog vrij spelen. Is er nog meer te doen dan alleen maar tennis? Jazeker!! Het WhoznextTeam van Hulst organiseert allerlei activiteiten met ondersteuning van de kampleiding, afgelopen jaar was er een bonte avond, sloten we de dag af met en dans op Salsa tequila en ook de geweldige disco-avond met DJ en lichtshow mag komend jaar niet ontbreken! Op woensdagmiddag gaan we met zijn allen zwemmen in het zwembad van Hulst. Vlotten bouwen, ballen gooien en de mooiste sprongen maken van de duikplank horen daar bij. Door de week maken we op een middag van de kantine een bioscoop en draaien we films. Gezellig met een bakkie chips film kijken. Naast de tijd die er is om te chillen bij de tent kun je ook beachtennis, tafeltennissen (jawel, de bekende rondom de tafel wordt weer groots uitgevoerd), speedmintonnen en voetballen!! Gedurende de week zijn er 2 momenten waar onder begeleiding een afgevaardigde van de tent inkopen kan doen in de supermarkt voor de hele tent. De ervaring heeft geleerd dat de voorraad soms sneller er door heen is dan gedacht. Bij de trainingen wordt er voor een indeling zoveel mogelijk rekening gehouden met leeftijden en niveau. Op vrijdagavond houden we een heerlijke BBQ en op de zaterdagen is
er een koud buffet waarbij ook de ouders in kunnen tekenen om mee te eten. Zo is het wegbrengen en ophalen van de kampdeelnemers in een fijne sfeer voor zowel ouders als deelnemer. Alle activiteiten zijn getoetst op veiligheid voor de deelnemers en toegankelijk voor de leeftijden van 7 tot 20 jaar.

Wie:
Je bent van harte welkom als je tennist bij een vereniging en je tussen de 7 en 20 jaar oud bent. In de voorgaande tenniskampen deden altijd kinderen van alle leeftijden mee, dus de kans is groot dat je weer nieuwe tennisvrienden maakt of oude bekenden weer tegenkomt: Gezellig!! Voor de deelnemers die Tenniskid zijn, worden er gedurende het toernooi meerdere Tenniskids Rood & Oranje Events georganiseerd. Groen zal gedurende de hele week meespelen met het open toernooi. Als je tennisvrienden hebt bij een andere vereniging, maar je weet dat ze graag mee zouden willen, neem dan contact op met Jos Lindner.

Waar:
Het kamp vind plaats op het park van TC Hulster Ambacht:
Tennisclub Hulster Ambacht
Willem Alexanderstraat 4
Hulst (Zeeland)
Het park beschikt over 4 gravelbanen en 4 smashcourt banen en heeft ook een tennismuur. In de gastvrije kantine wordt je geholpen door de vrijwilligers van de club en aangrenzend zijn de kleedkamers met douches. Tijdens het kamp is er ook de mogelijkheid om te douchen bij de gloednieuwe kleedkamers in het clubhuis van de athletiekclub. Deze ligt direct naast het tentenkamp, makkelijker kan niet. Omdat er een eigen ingang is naar de tennisclub en het kampterrein, zijn je spullen veilig en is het voor de begeleiding overzichtelijk wie er op het tennispark aanwezig zijn. Dat geeft een veilig gevoel! Door de geïsoleerde bosrijke omgeving zijn we ook niemand tot last.

Wanneer:
Het kamp wordt gehouden van zaterdag 22 augustus t/m zaterdag 29 augustus 2015. Ook het toernooi wordt op dezelfde data verspeelt. Dit is de laatste week van de zomervakantie van regio Zuid! Op zaterdag 22 augustus ben je welkom vanaf 11:00 u en het kamp wordt op de 29ste na de prijsuitreiking afgesloten. Let op dat je in het weekend van 22 en 23 augustus minimaal 1 dag beschikbaar bent vanwege het volle toernooi. Plan de vakantie dus zorgvuldig zodat je uiterlijk 23 augustus aan kunt sluiten. Natuurlijk zien we je het liefst bij de start van het kamp op zaterdag 22 augustus. De reden dat het kamp van zaterdag tot zaterdag gehouden wordt, is omdat zondag de 30ste augustus een prima rustdag is voor de 1ste schooldag die de maandag erop volgt.

Mag je als ouder ook komen kijken?
Ja, dat is geen probleem. Ze spelen veel wedstrijden en hebben veel leuke activiteiten en we kunnen ons voorstellen dat je als ouder graag ziet hoe de spelers presteren. Houd er rekening mee dat de spelers er niet op zitten te wachten dat hun ouders de hele week op het park aanwezig zijn…
Kampregels:
Als kampdeelnemer wil je natuurlijk een leuke week. Daarom gaan we er samen een kampweek van maken waar iedereen met plezier op terug kan kijken. Daar horen regels bij en wij verwachten dat iedereen bij aanvang van het kamp deze regels kent.
1. Je bent zelf verantwoordelijk voor je spullen. Laat dus niets slingeren.
2. Zorg dat je het tennispark, douches, toiletten en kampplaats schoon houdt en gooi afval netjes in de afvalzakken.
3. Buiten een paar bespanningen in je racket mag er niks stuk gaan en mocht er wat stuk gaan, meld het dan netjes bij de kampleiding.
4. Respecteer de nachtrust van anderen en volg daarom de instructies van de kampleiding op.
5. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de kampleiding het kampterrein of tennispark te verlaten.
6. Aan de tafel zijn we netjes en rustig, we gunnen iedereen de tijd om te eten. (de een eet nu eenmaal sneller dan de ander)
7. Alcoholische dranken en drugs mogen niet meegebracht worden!
8. De kampleiding is niet aansprakelijk voor schade aan eigendommen van deelnemers of derden ten gevolge van
ongehoorzaamheid.
9. Telefoons blijven in de tent! We gaan graag als groep op kamp…
10.Iedere deelnemer behoort zich aan de kampregels te houden, gebeurt dit niet dan ziet de kampleiding zich genoodzaakt afdoende maatregelen te nemen. In het ergste geval wordt de desbetreffende persoon, op kosten van zijn/haar ouders, naar huis gebracht zonder enige mogelijkheid van aanspraak op een eventueel restbedrag van de kampbijdrage.

Wat zijn de kosten?
De kosten zijn E285,- per deelnemer en elk opvolgend gezinslid krijgt E25,- korting.  Het inschrijfbedrag is inclusief het kamperen, alle activiteiten, trainingen, toernooi, vrij spelen, BBQ, kampshirt en het eten
(verzorgt door een catering)

Inschrijfformulier Tenniskamp 2015 (22 t/m 29 augustus 2015)
Voornaam + Achternaam:………………………………………………………………………………….……J/M
Adres + Postcode:……………………………………………………………………………………………………
Geboortedatum:…………………Speelsterkte/kleur/Enkel/Dubbl:……………………….
KNLTB nummer:……………………………..Vereniging:…………………………………………………….
T-shirtmaat:…………Wil graag dubbelen/mixen met?:………………………………………..
Wil graag in de tent met?:………………………………………………………………………………………
Naam + Mobiele tel ouders:……………………………………………………………………………………
Email ouders:…………………………………………………………………………………………………………….
Let op: het opgegeven emailadres wordt gebruikt voor alle correspondentie
(bevestiging + factuur + kampboek)
Ik gebruik deze medicijnen:……………………………………………………………………………………
Mijn zorgverzekeraar en polisnummer zijn:………………………………………………………..
Ik volg een dieet:………………………………………………………………………………………………………
Handtekening ouders:………………………………………………………………………………………………
Deelnemen aan dit kamp geschiedt geheel op eigen risico, de kampbijdrage is
E285,-
Inschrijven kan tot 8 augustus 2015 door dit formulier te mailen naar: joslindner@live.nl o.v.v. deelname tenniskamp 2015 Alleen volledig ingevulde formulieren gelden als inschrijving. Deelnemers worden aangenomen op basis van ontvangstdatum van het inschrijfformulier.

Benodigdhedenlijst
* Luchtbed (1 persoons)
*Slaapzak of deken (geen dekbed)
*Tent
*Tennisschoenen en gewone schoenen
*Drinkbidon en zaklamp met batterijen
*Toiletspullen en handdoeken
*Badslippers
*Zonnecreme, aftersun en muggenstift
*Extra ondergoed en sokken
*Plastic zak voor de vuile was
*Extra warme kleren en
dekentje voor de avonden
*Tenniskleding
*Tennisrackets
*Zwemkleding
*Tennispas
*Zakgeld
*Eventuele medicijnen
*Kopie polis zorgverzekering
*Een zeer goed sportief humeur