Alle competities

Voor alle competities kunnen senioren van Avanti zich individueel aanmelden via www.toernooi.nl, zoek naar toernooien met de naam “Avanti” of voor de wintercompetitie “Winterhard(t)”. Hieronder de competitievormen die op dit moment aangeboden worden.

Voorjaarscompetitie (KNLTB)
Vanaf het eerste weekend van april spelen de teams van Avanti ’55 tot eind mei in de competitie van de bond. De inschrijving is al in het najaar van het seizoen ervoor. De diverse competities spelen op vrijdagavond, zaterdag en zondag. De Technische Commissie maakt de teamsamenstelling traditioneel bij de Nieuwjaarsborrel bekend. De competitie sluit met de huldiging der kampioenen tijdens het Slotbanket op de avond van de laatste speelzondag.

Najaarscompetitie (KNLTB)
Vergelijkbaar met de zomeravondcompetitie met als speeldagen vrijdagavond, zaterdag en zondag. Van half september tot eind oktober. De inschrijving sluit begin juni. Huldiging van kampioenen vindt plaats bij het slot van het slottoernooi.

Winterhard(t)competitie (niet-KNLTB)
Deze dubbel- en gemengd-dubbelcompetitie wordt georganiseerd door een aantal verenigingen in en om Nijmegen.  Speeldagen zijn zaterdagen en zondagen van november tot maart. Enkele eerste zondagen is het hele park van Avanti hiervoor gereserveerd, recreanten kunnen dan bij onze buren The Insiders terecht. Inschrijven van juli tot begin oktober. De laatste speeldag wordt elk jaar bij een andere vereniging feestelijk afgesloten met de  huldiging van alle prijswinnaars en een loterij.