Woensdag labelochtend

Labelochtend: voor mensen die ‘s ochtends willen spelen

Zin om overdag te spelen dit seizoen? Dan kun je vanaf 5 april op woensdagochtend terecht bij de Labelochtend.

Dit laagdrempelige initiatief gaat alweer zijn 3e jaar in. De afgelopen jaren is er een enthousiaste groep spelers ontstaan, die regelmatig een partijtje komt spelen op de woensdagochtend. Heb je zin en tijd om op woensdagochtend mee te spelen, dan ben je vanaf 5 april van harte welkom tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

Deze ochtend staat open voor iedereen die wil spelen: het is een leuke, laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen én om met heel verschillende speelstijlen kennis te maken. Aanmelding vooraf is niet nodig: de teams worden namelijk ter plaatse ingedeeld.

We spelen dubbelpartijen. Elk half uur wordt er gewisseld om iedereen een kans op spelen te bieden.

Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon een keertje kijken of meespelen.
Wil je meer informatie of jezelf aanmelden voor de mailinglist, kijk dan op de website: www.avanti55.nl of stuur een mailtje naar:

Mieke Teunissen

labelochtend@avanti55.nl