Nieuwe ladder vanaf half juni

Meedoen? Download en installeer de “KNLTB Match” app voor iOS of Android en maak een nieuw account aan als je dat nog niet hebt. Er is geen koppeling met de gegevens van de KNLTB, dus je moet alles invullen, ook je rating als een heel getal, zelfs je bondsnummer. In de volgende stap moet je kiezen uit alle laddercompetities in Nederland, bijvoorbeeld de twee van Avanti ’55 (enkel of dubbel/gemengd). Voor dubbel/gemengd moeten beide spelers de app downloaden, en 1 speler schrijft daarna het team in.


Per 14 juni wordt een hele stapel wedstrijden gepland en de betreffende leden krijgen daar mail van. Daarna moeten ze samen nog een datum, tijd en baan vinden. Als de laagst geplaatste wint, wisselen ze van plaats. Elke twee weken later is er weer een ronde. Je kunt voor elke ronde in- en uitschrijven.

Maarten van Borselen, Peter van Campen en Jernst Tempelaar,
ladder@avanti55.nl