Kassasysteem achter de bar

De barcommissie heeft een kassasysteem aangeschaft! Het gebruiksgemak is hoog. Tijdens de competitie kunnen digitale teambonnen worden gemaakt en is het afrekenen – ook wanneer de tegenstander eerder wil vertrekken – heel eenvoudig. De commissieleden zijn erg blij met deze vooruitgang.
De vereniging bloeit en dat is te merken aan de omloopsnelheid van het assortiment. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd en nieuwe producten worden uitgeprobeerd, zoals de kleine flesjes witte wijn 0.0% en tosti-bruinbrood. Weizenbier blijft populair! Samen met de ‘paviljoencommissie’ zijn plannen gemaakt om de keuken deels te vernieuwen en meer ruimte voor opslag te creëren. Een mooi vooruitzicht.

Bardienst
Het wordt steeds leuker om een bardienst te draaien! Zeker na twee seizoenen met beperkingen door de coronaregels kan de bardienst weer ingevuld worden als voorheen. Geen bierglazen meer in de vaatwasser en… er mogen weer bakjes met nootjes op tafel! Voor nieuwe leden is het een goede manier om andere leden te ontmoeten, biertjes te leren tappen en meer te horen over Avanti ‘55.
Inschrijven voor een bardienst kan via de KNLTB ClubApp, kies tabblad ‘Club’ en klik op ‘Diensten’. Hier kun je een dienst kiezen met een beschikbare plaats en zo schrijf je je in. Lukt het inschrijven niet, stuur een mailtje naar barcie@avanti55.nl of vraag het iemand op de club.

Leden die niet zelf inschrijven, worden vanaf medio juni door de barcommissie ingedeeld.