Corona – aangescherpte maatregelen vanaf 28 november.

Vanaf zondag 28 november tot zondag 19 december geldt een ’avondlockdown’. Vrij spelen en trainen mag dan tot 17.00 uur. Na de persconferentie van dinsdag 14 december 2021 wordt er opnieuw beoordeeld.

Dit betekent voor Avanti:

  • Buiten de baan op ons park is de 1.5 meter verplicht. Geef elkaar die ruimte! Tijdens het tennissen is de 1.5 meter afstand niet nodig,
  • Een CTB is verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van het clubhuis en terras. Een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en 1.5 meter afstand is verplicht. Dit betekent dus dat iedereen die gebruik maakt van het clubhuis of het terras een CTB moet laten zien. Dit geldt ook voor de andere binnenruimtes, zoals kleedkamer en toilet. De bar mag in principe open zijn tot 17.00 uur. Uitzondering mbt het CTB: mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers hoeven geen CTB te tonen in binnenruimtes op verenigingen en binnensportlocaties. Denk hierbij aan leraren, coaches, onderhoudsprofessionals, competitie- en toernooileiders en andere vrijwilligers zoals ouders die mee moeten rijden naar uitwedstrijden.
  • Publiek is niet toegestaan op ons park. Ouders, familie en vrienden kunnen niet komen kijken bij trainingen.

Meer over corona vind je hier!