Schakelaars baanverlichting vervangen door tablet met touch-bediening

Op 14 oktober kon eindelijk de besturing van de nieuwe LED-verlichting geplaatst worden. Daardoor kon ook de tablet, die aan de muur bevestigd is naast waar de schakelaars zaten, in gebruik genomen worden. De schakelaars zijn verwijderd. Om de verlichting op een baan aan te passen, moet het scherm van de tablet aangeraakt worden, daarna een baan gekozen worden en daarna gekozen worden de verlichting aan te doen (op “training” of “loop” sterkte) of uit te doen.

De leverancier zal nog een nieuwe afspraak maken voor het meten van de verlichting op de banen en aan de hand daarvan de verlichting anders (beter) instellen. We zullen ook gaan kijken of we de baanverlichting kunnen koppelen aan het reserveren van een baan in de KNLTB ClubApp.