Nieuwe laddertest aangepast: genderneutraal

Avanti gaat in de maanden september, oktober en november een vrijblijvende pilot uitvoeren met een tweede ladder-competitie: KNLTB Match.

Om mee te doen, moet je de “KNLTB Match”-app downloaden, installeren en een nieuw account aanmaken. Er is geen koppeling met de gegevens van de KNLTB, dus je moet alles invullen: ook je rating (als een heel getal) geen verschil tussen enkel/dubbel en zelfs je bondsnummer moet je invullen. In de volgende stap moet je kiezen uit alle laddercompetities in Nederland, bijvoorbeeld die Avanti ’55.

Vanwege het kleine aantal inschrijvingen zijn eind augustus de ladders samengevoegd en genderneutraal geworden.
Elke twee weken wordt een hele stapel wedstrijden gepland en de betreffende leden krijgen daar mail van.  Daarna moeten ze samen nog een datum, tijd en baan vinden. Als de laagst geplaatste wint, wisselen ze van plaats. Je kunt voor elke ronde in- en uitschrijven.

Maarten van Borselen, Peter van Campen en Jernst Tempelaar,
ladder@avanti55.nl