Laddercompetitie als test: periode 1 mei – 30 juni, enkel en dubbel/mix

Omdat er voorlopig geen wedstrijden in competities en toernooien zijn, wordt de komende twee maanden een vrijblijvende pilot met de laddercompetitie van KNLTB Club gedaan. We hebben gekozen voor een genderneutrale indeling.

Vind je het leuk om wedstrijden te spelen, wellicht tegen Avantianen waartegen je nog nooit gespeeld hebt, dan is dit dus echt iets voor jou.
Je kan je inschrijven voor de enkel en voor de dubbel/mix. We houden het hiermee simpel en eenvoudig.

Inschrijven is snel gedaan!
In de KNLTB ClubApp, die we toch al gebruiken voor het reserveren van een baan, kun je bij “Spelen” kiezen voor “Laddercompetitie”. Kies vervolgens voor welke ladder(s) je je gaat inschrijven.
De wedstrijden duren net zo lang als de speeltijd voor het afhangen. Voor de enkel afhankelijk van het moment van de dag 40 of 60 minuten, voor de dubbel/mix altijd 60 minuten. Maar je mag ook iets anders afspreken, bijvoorbeeld een hele wedstrijd, mits er maar een winnaar komt.
Het is fijn als iedereen zich voor 1 mei inschrijft, maar later inschrijven is ook mogelijk. En tussentijds stoppen kan ook. Bij later inschrijven plaatst het systeem je onderaan. Als we zien dat dat veel te laag is, dan kunnen we je omhoog zetten, we doen dat in mei nog en zetten je dan aan de onderkant van je speelsterkte. Meer info over inschrijven en uitdagen: https://support.knltb.club/support/solutions/articles/77000366984-laddercompetitie-clubapp-
Voor alle vragen en opmerkingen: ladder@avanti55.nl
We hopen dat veel leden mee gaan doen!

Jernst Tempelaar, Maarten van Borselen en Peter van Campen