Enkelspel tussen 12 en 18 uur naar 60 minuten

Verschillende leden gaven tijdens de ALV aan dat ze 40 minuten eigenlijk te kort vonden voor een enkelspel met inspelen vooraf. Die signalen waren er ook al voordien. Om hieraan tegemoet te komen, is besloten om op de tijden dat het park minder druk bezet is, tussen 12:00 en 18:00 uur, de speeltijd voor 2, 3 en 4 spelers gelijk te trekken naar 60 minuten. De kans dat men een enkelspel na 40 minuten af moest breken was in de middag misschien niet groot, nu heeft men de garantie dat men een uur kan spelen.

Het bestuur hoopt dat de enkelspelers een gat in de lucht springen 🙂 en dat hierdoor ook meer ruimte voor dubbelspel in de avond komt. Natuurlijk blijft staan dat men moet proberen op drukke tijden geen “gaten” in de reservering te laten vallen, maar direct aansluitend aan een andere reservering te boeken.