Voorjaarscompetitie voorlopig uitgesteld tot begin mei

de KNLTB heeft besloten de voorjaarscompetitie voorlopig uit te stellen tot begin mei. Als dan gestart kan worden, zou nog een volledige competitie gespeeld kunnen worden. De nieuwe voorlopige speeldata zijn op de website van de KNLTB gepubliceerd.

De KNLTB schrijft hierover:

Op 8 maart staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Dan bekijken we de situatie, verwachtingen en mogelijkheden opnieuw. Uiterlijk 1 maand voor de start van de competitie zullen we een besluit nemen over de daadwerkelijke start van de competitie begin mei. Mocht een start begin mei door de dan geldende maatregelen toch nog niet mogelijk zijn, dan hebben we nog een week uitloop naar start in de 2e week van mei of kunnen we kiezen voor een aangepaste vorm van competitie met bijvoorbeeld minder speeldagen.

Over de opties heeft de KNLTB eerder een stukje gepubliceerd op https://corona.knltb.nl/nieuws/2021/01/knltb-bekijkt-opties-voorjaarscompetitie-2021