Terras ‘under construction’

Een nieuw jaar, nieuwe ‘dingen’. Omdat er verzakkingen waren, moest het terras opnieuw aangelegd worden. De schuine wand naar baan 3 is rechtgetrokken in lijn met het kunstgras-talud. Bij de boom, hoek baan 3, is een stuk aangepast zodat het gemakkelijk bereikbaar is voor kruiwagens en ander materieel.
Omdat we grindtegels tekort kwamen en per se dezelfde wilden leggen op het hoofdterras, hebben we die uit de fietsenstalling gehaald. De fietsenstalling is aangevuld met een looppad van stoeptegels en het grote gat is strak gelegd. De entree-poort is hetzelfde gebleven maar het cobblestones-pad is verbreed.
Eind februari wordt alles gereinigd met de hogedrukspuit en zetten we de vlaggenmast, picknicktafels, parasols en fietsenrekken weer terug.

Klaar voor een nieuw seizoen💪🎾!

.