Inschrijving voorjaars- en zomeravondcompetitie 2021 geopend!

De KNLTB heeft bekendgemaakt welke competities er precies gepland zijn tot de zomer van 2021. Het voornaamste nieuws is dat er op zondag een Gemengd 17+ komt met maar 5 partijen. De KNLTB heeft dat besloten, omdat de “grote” competitie met 8 partijen steeds minder inschrijvingen had.

De Technische Commissie (TC) heeft de individuele inschrijving voor de KNLTB voorjaars- en zomeravondcompetitie 2021 geopend. Zoek op toernooi.nl naar een toernooi met de naam “Avanti “ en schrijf je in! De inschrijving sluit zondagavond 13 december. Daarna gaat de TC aan de slag om uit de individuele inschrijvingen teams samen te stellen. De teamindeling wordt traditioneel bij de nieuwjaarsreceptie bekendgemaakt. Of dat deze keer doorgaat is vanwege Corona maar de vraag. We hopen natuurlijk wel dat de competitie zelf weer gewoon doorgaat!

De KNLTB voorjaarscompetitie wordt bij Avanti gespeeld op vrijdagavond, op zaterdag en op zondag in zeven weekends vanaf april. Voor een lijst van alle competitievormen, zie de infographic van de KNLTB.

De zomeravondcompetitie wordt op zeven woensdagavonden gespeeld in mei/juni. De toegenomen druk op de banen heeft de TC doen besluiten om de inschrijving voor de zomeravond niet open te stellen voor wie deelneemt aan de voorjaarscompetitie.