Geniet weer van Avanti ’55! Bezoek de clubkampioenschappen.

 

Avanti uit de lock-down

De KNLTB heeft toestemming gegeven om per 1 juli 2020 de terrassen en de bar te openen. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws! Het zal ons Avanti clubgevoel alleen maar verder versterken, wees welkom! Natuurlijk zijn er wel een aantal zaken waar we nog steeds op moeten letten: Hou buiten de baan altijd anderhalve meter aan! Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Vermijd drukte. Was je handen. Hoest en nies in je elleboog.

Tijdens trainingen en in het spel bij wedstrijden – ook bij de dubbels – geldt geen anderhalve meter. Maar een high five en handen schudden doen we nog even niet. Spelen met eigen tennisballen is niet meer verplicht. Voorafgaand en na afloop van het tennissen, dienen spelers van 18 jaar en ouder wél anderhalve meter afstand tot elkaar te houden in het clubhuis, de kleedkamers en buiten op de terrassen. De kleedruimtes, toilet- en douchevoorzieningen kunnen weer gebruikt worden. Met het online reserveren van banen gaan we door.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maximaal aantal personen op ons sportpark, buiten en binnen

De algemene regels van de KNLTB luiden:
Er geldt geen verplichte reservering of triage (vragen naar gezondheidsklachten) in het clubhuis als er minder dan 100 personen worden toegelaten. Toeschouwers zijn weer welkom tijdens evenementen, competities en toernooien. Buiten mogen maximaal 250 toeschouwers bijeen zijn (exclusief spelers/trainers op de baan). Binnen geldt een maximum aantal van 100 personen.

Bij Avanti gaan we hier op de volgende manier mee om:
De anderhalve meter afstand-regel is de hoofdregel. Buiten biedt ons terras en de rest van het park voldoende mogelijkheden om te zitten en te staan, rekening houdend met de anderhalve meter. Binnen is dat anders, daar hebben we samen met de barcommissie een maximum aantal van 25 personen bepaald dat tegelijkertijd zittend gebruik kan maken van het clubhuis, rekening houdend met de anderhalve meter. Afhankelijk van de ervaringen zowel buiten als binnen kunnen we na verloop van tijd de aantallen wijzigen.

Reacties op de inhoud van dit stuk graag naar het bestuur. Voor informatie met betrekking tot corona en tennis, raadpleeg de corona-website van de KNLTB. We wensen iedereen weer veel tennisplezier en bovenal gezondheid toe. Alleen samen krijgen we corona onder controle.