Lustrum-Invitatietoernooi: Avanti 65 jaar fit en vitaal!

De mix van jong en oud, zowel op het strakke gravel als langs de lijn, is een levend bewijs van de voortgang van onze bloeiende vereniging. Ervaar deze dynamiek en draai mee in The Circle of Life. Vier het dertiende lustrum mee tijdens het Invitatietoernooi op vrijdagavond 28 en zaterdag 29 augustus 2020. Als Avanti-lid nodig je een NIET-Avanti-lid uit. Leeftijd speelt geen rol.
Vanwege de coronamaatregelen vervalt de feestavond maar de pret zal er niet minder om zijn, want tijdens een feestelijke lunch op zaterdagmiddag gaan ook de voetjes van de vloer. Voor meer informatie over (corona)maatregelen, lunch, kosten en inschrijftermijn ga naar: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=86A7A196-676E-43D6-8974-747799CF50EE
Rien Cosijn en Esther Schoffelen