Maandag 25 mei: dubbelen per direct toegestaan. Wel op 1.5m afstand!

Maandag 25 mei zijn de nieuwe richtlijnen van de KNLTB over dubbelen meegenomen in het Corona-overleg van de gemeente Nijmegen. Er is een positief besluit genomen: dubbelen en mixen door net-huisgenoten is per direct weer toegestaan! Wel dient men ook hierbij 1.5m afstand te houden en dus evt. een bal te laten lopen omdat men anders te dichtbij komt.

Op 11 mei 2020, na toestemming van de gemeente, zijn de banen (niet: de bar) onder voorwaarden van o.a. afstand houden, weer opengegaan. Meer informatie over de voorwaarden is te vinden in de Corona-toolbox van de KNLTB. De belangrijkste zijn: alleen enkelspel, maar dubbelen door huisgenoten is toegestaan, altijd 1.5m afstand houden, op afstand een baan reserveren via de ClubApp, alleen eigen materiaal gebruiken, o.a. eigen gemerkte ballen, maar ook: niet op het park blijven hangen.

Jeugdtraining is al vanaf 5 mei hervat. Hierbij wordt een Corona-protocol gehanteerd. Een pictogram met de regels hangt bij de ingang van het park.