Wintertoernooi 2019

Zaterdag 2 februari van 18.00-24.00 uur
Tennishal De Lierdal
Lierweg 2A, Molenhoek

Na het spetterend succes van vorig jaar organiseren we opnieuw dit feestelijke wintertoernooi. Deze keer in de supergezellige en gemoderniseerde tennishal in Molenhoek. (En du
s niet in de My Healthclub aan de Marie Curiestraat, zoals vermeld stond in de laatste Kantlijn). Er zijn die avond 5 tennisbanen beschikbaar zodat er meer wedstrijden ingepland kunnen worden dan vorig jaar. Lekker veel tennissen dus!

De hal heeft een gezellige bar met uitzicht op de banen. Er kan van alles gedronken en gegeten worden. De barmedewerkers zorgen voor wat lekkers bij de koffie en zetten nootjes en chips neer. Ook een bittergarnituur is hier te verkrijgen. De bar kan open blijven tot zeker 01.30 uur, dus alle tijd voor een leuke prijsuitreiking, napraten en wie weet wat nog meer……!

Wat betreft het vervoer Nijmegen-Molenhoek vv:

  • eigen vervoer heen/terug rijden. Ga zoveel mogelijk carpoolen.
  • de diehards gaan fietsen heen en terug.
  • of: heen met de trein, in Molenhoek is het een kwartiertje lopen naar de tennishal. En terug met een bus. Reizen vanaf station Heijendaal, dan kan de bus ons daar weer afzetten.

We hebben alvast uitgezocht wat de kosten zijn als je terug met een busje naar Nijmegen wilt:

  • Een minibusje kost 35 euro, hierin kunnen 8 personen.
  • Grote touringcar bus kost 200 euro en hierin kunnen we allemaal terug.

Deelname kost 13,50 euro. Om je aan te melden moet je 2 dingen doen:

  1.  Geld overmaken op rekeningnummer NL70 RABO 0308 6835 44 t.n.v. Tennisvereniging Avanti ’55, Postbus 1522, 6501 BM  Nijmegen, onder vermelding van: ‘Wintertoernooi 2019’.
  2. Vóór 25 januari een mail sturen naar: mariellebusink@hotmail.com met je naam, speelsterkte en welke voorkeur je hebt voor eventueel busvervoer terug. Enkele dagen voor het toernooi ontvang je het speelschema en informeren we je vooraf ook of er voldoende mensen terug willen met de touringcar/minibus.

We hopen op veel deelnemers (maximaal 50!) dus, schrijf je snel in voor deze sportieve en gezellige avond!

Groetjes van Margot Schuttelaars en Mariëlle Busink