Slottoernooi + feest + quiz : 31 oktober

Op 4 juli is ons jubileumtoernooi vanwege de hitte niet doorgegaan. Maar er komt een herkansing! Op zaterdag 31 oktober gaan we ons jubileumjaar afsluiten met een groots jubileum-slottoernooi voor jong en oud. De data op de kalender voor het slottoernooi vervallen dus voor de junioren en de senioren. Van 13.00 tot 19.00 uur strijden we in teams gestreden om de Jubileumcup, waarbij de jubileumcommissie opnieuw een spektaculaire quiz verzorgt.

Laat je inspireren door de Halloweenheksen en -griezels of door onze eigen Avanti-Diamonds. We nodigen je ook uit om te blijven eten. Er komt stamppot met toebehoren voor 10 euro. Voor de jeugd is dit gratis.

Aansluitend een Bal Masqué! 22a1f6cb-9198-4687-be29-d4fdfd4153a4De inschrijving is geopend. Graag tot dan!