Voorjaarscompetitie 2015

Op de nieuwjaarsreceptie heeft de Technische Commissie de teamindeling van de voorjaarscompetitie 2015 bekendgemaakt, zie voor alle details de pagina over de voorjaarscompetitie.

Er zijn slechts 2 seniorenteams op zondag. Omdat er zo weinig teams op zondag zijn (ook nog 1 jeugdteam), is aan de KNLTB gevraagd deze teams op dezelfde speeldagen thuis te laten spelen. Dat betekent dat op 3 of 4 van de 7 speel-zondagen het Avanti-park voor een andere activiteit gebruikt kan worden.

Het nieuwe  sterke Zondag Damesteam is voor 3 speelsters de voorbereiding op de Europese Senioren Clubkampioenschappen.

De belangstelling voor de vrijdagavondcompetitie is zo gegroeid, dat de TC samen met het bestuur besloten heeft om op die avonden de weinig gebruikte recreantenbaan op te offeren. Er wordt nog gezocht naar een oplossing voor de incidentele recreant op vrijdagavond. Op zaterdagen is er tijdens de competitie ook geen recreantenbaan tussen ca. 12:00 uur en ca. 17:30 uur.