Najaarscompetitie

De teamindeling voor de Najaarscompetitie 2013 is bekend! De indeling is te vinden op de pagina over de najaarscompetitie.

Men kon uit verschillende mogelijkheden kiezen: zaterdagcompetitie 17+ en 35+ en vrijdagavond 17+ en dit jaar voor het eerst: vrijdagochtend 50+. Voor dat laatste bleek geen enkele belangstelling te bestaan.

De najaarscompetitie is een dubbelcompetitie,  met gemengde, maar ook met heren- en damesteams.  Er zijn wel enkele verschillen in toegestane speelsterktes.

Inschrijven was mogelijk tot en met zondag 9 juni 2012 22:00 uur.

SPEELDAGEN

– Zaterdagen 14, 21 en 28 september en 5 en 12 oktober.
Poules van 4 hebben een extra speeldag, te weten zaterdag  19 oktober,  poules van 7 spelen ook nog op 26 oktober. Deze laatste speeldagen zijn ook inhaaldagen voor andere poules.  Aanvang van de wedstrijden tussen 10:00 en 13:30 uur.

– Vrijdagen 13, 20 en 27 september en 4 en 11 oktober.
Poules van 4 hebben een extra speelavond, te weten vrijdag  18 oktober, poules van 7 spelen ook nog op 25 oktober. Deze laatste speeldagen zijn ook inhaaldagen voor andere poules.   Aanvang van de wedstrijden ’s ochtends 10:00 uur en ’s avonds 19:00 uur.

SPEELSTERKTES

– De competities zijn geschikt voor sterke en minder sterke spelers. Bij de zaterdag is de dubbelspeelsterkte onbeperkt, bij de vrijdagavond mag die maximaal 4 zijn in de nieuwe 1e klasse. De zaterdag wordt in 5 klassen onderverdeeld, de vrijdagavond in 4. De vrijdagochtend is een open klasse, waarbij op sterkte en reisafstand wordt ingedeeld. Er wordt voorrang gegeven aan spelers die niet deelgenomen hebben aan de voorjaars- en zomeravondcompetitie.  Voor spelers die zich individueel inschrijven, probeert de TC een passend team te vinden. Iedereen dient zich individueel in te schrijven via www.toernooi.nl.

De kosten  bedragen 60 euro per team, als tegemoetkoming in de kosten: inschrijfgeld KNLTB, nieuwe ballen, gratis eerste consumpties, etc. De ballen blijven eigendom van Avanti, ze worden na de competitie door recreanten gebruikt.

Inschrijven kon via www.toernooi.nl.  Zoek naar toernooien met naam
“Avanti Najaarscompetitie”.  Inschrijven was mogelijk tot en met zondag  9 juni 2012 22:00 uur.

Verdere informatie: zie het Reglement bij de inschrijving op toernooi.nl.

namens de Technische Commissie
Peter van Campen, voorzitter Technische Commissie, 06-13368419
tc@avanti55.nl