Zomeravondcompetitie 2013

De zomeravondcompetitie 2013 is alweer afgelopen!  Op woensdagavond 26 juni was er de traditionele slotavond, met een onderling toernooitje, een hapjesbuffet en een officieel gedeelte waarbij op de competitie teruggeblikt werd en de kampioenen van de competitie (Gemengd 1 van captain Ernst Bouwes) en van de avond (Gemengd 2 van captain Jeroen Smits) gehuldigd werden. De namen van de spelers van Gemengd 2 zullen vereeuwigd worden in het clubhuis op de zonnebloem, het zinnebeeld van de zinderende zomeravondcompetitie.

Gemengd 1

De kampioenen Gemengd 1:  Marc Janssen, Paul van Haperen, Ank Creemers, Margot Schuttelaars, Marielle Busink en captain Ernst Bouwes.

Elk jaar rond half mei start de woensdagse zomeravondcompetitie, waarin gemengde teams en herenteams van zes spelers, in vier dubbelpartijen per speelavond tot eind juni uitkomen tegen clubs in de omgeving. Voorafgaand aan de competitie wordt bij voldoende belangstelling een competitietraining (4 keer 1 uur) georganiseerd, op zaterdagochtenden op de kunstgrasbanen van het Gymnasion. Eind juni spelen alle teams onderling een slottoernooi op een feestelijke slotavond.

Tijdens de competitie wordt de bardienst (voornamelijk) door competitiespelers verzorgd, daarom wordt van competitiespelers verwacht dat ze minstens eenmaal bardienst draaien. Van elk seniorenteam wordt een competitiebijdrage gevraagd.

Er wordt geprobeerd om ook tijdens competitiedagen en –avonden banen vrij te houden voor recreanten.

Hieronder de teamindeling van de zomeravondcompetitie 2013. Als de wedstrijdindeling bekend is, zal de teamnaam een link worden naar de indeling, uitslagen en standen op de KNLTB-website.

3e klasse   Gemengd 1
Marielle Busink
Ank Creemers
Margot Schuttelaars
Ernst Bouwes
Paul van Haperen
Marc Janssen
3e klasse   Gemengd 2
Corin Smaal
Ellen Hoffmeister
An Jonkman
Riel Berenbroek
Frank van Hooijdonk
Jeroen Smits
3e klasse   Gemengd 3
Hans Arendts
Willy Baak
Rick van Workum
Maarten Baris
Rianne Goselink
Jacki Uitslag
4e klasse   Dames 1
Yvon ten Brummelhuis
Lidwine Houben
Cécile Kienhorst
Nel Salomons
Willy Schaap
Marian vd Weide