Juniorentraining

Juniorentraining seizoen 2013
Ook komend seizoen zal ik (Anne-Marie Kirch) voor Avanti’55 de tennislessen voor de junioren verzorgen. Sinds 2011 heb ik de A-licentie voor tennistrainer op zak. Naast de junioren geef ik senioren training op vrijdag bij Avanti en daarnaast geef ik sinds 2012 training op Nijmegen Quick en in Heumen.

Voor wie?

Ben je tussen de 7-17 jaar en wil je komend seizoen tennisles volgen, aarzel niet en meld je zo snel mogelijk aan. Hoe eerder je je aanmeldt, des te groter de kans dat je aan de lessen in het nieuwe seizoen (april – oktober 2013) kunt deelnemen. We gaan tijdens de tennislessen fanatiek aan de slag met allerlei oefeningen, zodat je zo snel mogelijk leert om een tenniswedstrijd te kunnen spelen. Dus geef je op en trek je tennisoutfit aan!

Download het inschrijfformulier: lessenjunioren2013