Najaarscompetitie

INSCHRIJVING NAJAARSCOMPETITIE GEOPEND

De inschrijving voor de Najaarscompetitie 2012 is geopend! Je kunt uit verschillende mogelijkheden kiezen: zaterdagcompetitie 17+ en 35+ en vrijdagavond 17+.

De najaarscompetitie is een dubbelcompetitie. Op vrijdagavond spelen alleen gemengde teams, zaterdag staat ook open voor heren-  en damesteams.  Er zijn wel enkele verschillen in toegestane speelsterktes (zie verder hieronder). Mocht iemand belangstelling hebben voor de niet aangeboden maandagochtend 50+ competitie, dan hoort de TC dat graag.

o) Speeldagen:

– Zaterdagen 15, 22 en 29 september en 6 en 13 oktober 2012. Poules van 4 hebben een extra speeldag, te weten zaterdag  20 oktober,  poules van 7 spelen ook nog op 27 oktober. Deze laatste speeldagen zijn ook inhaaldagen voor andere poules.  Aanvang van de wedstrijden tussen 10:00 en 13:30 uur.

– Vrijdagavonden 14, 21 en 28 september en 5 en 12 oktober. Poules van 4 hebben een extra speelavond, te weten vrijdagavond  19 oktober, poules van 7 spelen ook nog op 26 oktober. Deze laatste speeldagen zijn ook inhaaldagen voor andere poules.   Aanvang van de wedstrijden
19:00 uur.

o) Speelsterktes:

-De competities zijn geschikt voor sterke en minder sterke spelers. Bij de zaterdag is de dubbelspeelsterkte onbeperkt, bij de vrijdagavond mag die maximaal 6 zijn. De zaterdag wordt in 5 klassen onderverdeeld, de vrijdagavond in 3.

o) Er wordt voorrang gegeven aan spelers die niet deelgenomen hebben aan de voorjaars- en zomeravondcompetitie.  Voor spelers die zich individueel inschrijven, probeert de TC een passend team te vinden. Iedereen dient zich individueel in te schrijven via www.toernooi.nl.

-) De kosten  bedragen 60 euro per team, als tegemoetkoming in de kosten: inschrijfgeld KNLTB, nieuwe ballen, gratis eerste consumpties,  etc. De ballen blijven eigendom van Avanti, ze worden na de competitie door recreanten gebruikt.

o) Inschrijven kan via www.toernooi.nl.  Zoek naar toernooien met naam
“Avanti Najaarscompetitie”.  Inschrijven is mogelijk tot en met zondag  10 juni 2012 22:00 uur.
o) Verdere informatie: zie het Reglement bij de inschrijving op toernooi.nl.

SCHRIJF JE IN!! DOE MEE MET DE NAJAARSCOMPETITIE!!

namens de Technische Commissie
Peter van Campen , voorzitter Technische Commissie, 06-13368419
tc@avanti55.nl