Lessen junioren

Anne-Marie


Hallo!
Mijn naam is Anne-Marie Kirch, graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben 39 jaar en woon in Nijmegen-Oost. Ik vind het erg leuk dat ik, ook in 2012, bij Avanti’55 de tennislessen voor de junioren mag verzorgen. Ik heb in 2011 de A-licentie voor tennistrainer gehaald en tennis zelf natuurlijk ook.

Voor wie?
Ben je tussen de 7-17 jaar en wil je komend seizoen tennisles volgen, aarzel niet en meld je zo snel mogelijk aan. Hoe eerder je je aanmeldt hoe groter de kans dat je aan de lessen in het nieuwe seizoen (april – juni 2012) kunt deelnemen. Als je training wilt volgen, is het verplicht om lid te worden bij Avanti’55. Meer informatie om lid te worden en je aan te melden vind je hier.

Opgeven
We gaan tijdens de tennislessen fanatiek aan de slag met allerlei oefeningen, zodat je zo snel mogelijk leert om een tenniswedstrijd te kunnen spelen. Geef je op door het invullen van dit formulier en trek je tennisoutfit aan!

Tennisoutfit
Om deel te kunnen nemen aan de tennislessen bij Avanti’55 is het verplicht om goede tennisschoenen te dragen. Je voorkomt hiermee blessures. Je mag geen schoenen met grote noppen dragen, omdat je dan de tennisbaan beschadigt. Bij een sportwinkel kunnen ze je prima adviseren over de aanschaf van tennisschoenen. Twijfel je over de aanschaf van een nieuw racket? Vraag of je het racket mag uitproberen.

Regen
Als het slecht weer is en de banen niet bespeelbaar zijn, geef ik een theorieles. Als de tennisles helemaal niet doorgaat, staat dat vermeld op de website. Heb je nog vragen over de inhoud van de lessen, dan kun je een mailtje sturen naar jeugdtrainer@avanti5​5.nl

Ik hoop jullie in april te ontmoeten op de tennisbaan!

Een sportieve groet,

Anne-Marie Kirch