Lessen junioren en senioren

Tennisles najaar/winter 2017 en winter indoor 2018

Ook in het najaar en de winter is het mogelijk om bij Avanti tennislessen te volgen. We bieden in deze periode twee korte lesperiodes aan. Hieronder kan je meer informatie over deze lessen vinden.

Najaar/wintertraining 2017 buiten:

De lesperiode in het najaar bestaat uit elf lesweken van een uur. Er wordt in de volgende weken lesgegeven:

Weken: 40-41, 43-51 (10 oktober t/m 21 december, week van 23 oktober valt uit)

Lennart verzorgt de lessen op woensdag en Arthur op dinsdag en/of donderdag. Bij slecht weer wijken we zoveel mogelijk uit naar het universitair sportcentrum.

De kosten voor het lespakket van elf weken bedragen EUR 140,- in een groep van vier personen.*

Winter indoortraining 2018:

De lesperiode winter 2018 bestaat uit acht lesweken van een uur. Deze lessen worden bij My HealthClub aan de Marie Curiestraat 80 gegeven. Er wordt in de volgende weken lesgegeven door Lennart of Arthur:

Week 2-10 (9 januari t/m 8 maart)

De kosten voor het lespakket bij My HealthClub van acht weken bedragen EUR 150,- in een groep van vier personen.*

Inschrijven:

Binnenkort zal er een inschrijfformulier op deze pagina staan waarmee er ingeschreven kan worden. Als je je nu alvast wil aanmelden dan kan dat door een e-mail te sturen naar trainersavanti55@gmail.com.

Inschrijven kan tot woensdag 27 september, dit geldt voor beide lesperiodes, omdat we een indoorbaan voor meerdere lesweken moeten reserveren.

Hopelijk tot snel op de tennisbaan!

Groet,

Lennart & Arthur

*Indien een lesgroep uit minder dan vier personen bestaat, zal het tarief of de duur van een training evenredig aangepast worden. Bestaat een groep uit drie personen, dan wordt het lesgeld verhoogd van EUR 140,- naar EUR 185,-, resp. van EUR 150,00 naar EUR 200,-, of de duur van een training teruggebracht van 60 naar 45 minuten.

 

Het trainersteam van Avanti!

Arthur van Keulen (links) en Lennart van Campen (rechts)