Open toernooi 16-23 juli

Inschrijven is mogelijk in de categorieën 3-8, enkel, dubbel en mix (max. 2 onderdelen). Omdat we in het verleden diverse 2-spelers hebben moeten teleurstellen, bieden we dit jaar voor het eerst de mogelijkheid in te schrijven in categorie 2 (HE en DE, beide 15+). Hopelijk levert dit een aantal extra mooie partijen op! Mocht je een 2-speler kennen die op zoek is naar een leuk toernooi, spread the word!
Het goede doel van dit jaar is Stichting Marikenhuis (www.marikenhuis.nl) die (ex-)kankerpatiënten en hun naasten op een laagdrempelige manier ondersteunt bij de gevolgens van deze ingrijpende ziekte. De opbrengst van onze traditionele loterij gaat naar dit prachtige Nijmeegse initiatief!
Wil je als Avantiaan een steentje bijdragen aan dit gezellige toernooi, bv. door een bardienst te draaien,, een avond de hapjes te verzorgen (heel graag!) of door andere hand- en spandiensten, meld je dan bij een van de commissieleden of via OTC@avanti55.nl.
Doe je niet mee, kom dan een avondje kijken om je collega-tennissers aan te moedigen vanaf ons prachtige nieuwe talud. Of kom om te genieten van de heerlijke catering van Berthy Serveert. Zij verkopen elke avond heerlijke broodjes, soep, salades, een warme maaltijd en een toetje voor een zacht prijsje.

De inschrijving op www.toernooi.nl is geopend en inschrijven kan tot 9 juli!

De OpenToernooiCommissie: 
Nelleke Klomp, Mirjam Meijer, Dick Onderwater, Jacki Uitslag, Marian de With